Natural Temptation

De meeste thee van Natural Temptation komt uit Vietnam. Daar groeit de groene thee die zij als basis voor hun thee gebruiken. Biologische ingrediënten. Ook komen daar verschillende specerijen vandaan. Specerijen zoals geelwortel, gember, steranijs en kaneel. Andere kruiden en specerijen worden door de theehandelaar uit Egypte en Turkije gehaald. Zo kun jij genieten van heerlijke thee. En dankzij fairtrade kunnen de boeren in Vietnam, Egypte en Turkije rekening houden met een eerlijke prijs. Ook helpen ze daar door middel van hun fairtradeprojecten aan goede omstandigheden en scholing van de boeren. Want dat is wat de theeleverancier uit Veenendaal erg belangrijk vindt.

Verschillende thee van Natural Temptation

Het assortiment bestaat uit verschillende en smaakvolle theevarianten. Soms hebben deze varianten een serieuze boodschap, maar soms ook gewoon een boodschap met een knipoog. Ideale cadeautjes om iets te vieren. Of leuk om met een high tea op tafel te zetten. En allemaal biologisch en fairtrade.

Wil jij weten waar thee oorspronkelijk vandaan komt? Lees dan het verhaal op de website van de Santpoortse Verleiding. Daar lees je ook over de geheimen van koffie en chocolade. En ben je geïnteresseerd in enkel groene- of zwarte thee? Ook dat is uiteraard in ons assortiment te vinden.